Doorgaan naar de hoofdinhoud
+31 (0) 20 888 5115Gratis proefperiode
A woman using Splashtop to access her work computer remotely from her laptop at a coffee shop.
Op afstand werken

Hoe Splashtop werken op afstand mogelijk maakt: mijn pc op afstand inschakelen

4 minuten leestijd

Abonneren

NieuwsbriefRSS feed

Deel dit

Als telewerker die gebaat is bij mobiliteit, bestaat mijn professionele leven uit een combinatie van reizen, het bijwonen van conferenties en af en toe een bezoek aan kantoor. Naadloos op afstand toegang krijgen tot mijn computer is niet alleen een gemak; het is een hoeksteen van mijn productiviteit. Splashtop is op dit gebied een game-changer geweest, en dit is waarom:

  • Flexibiliteit: Of ik nu een vlucht moet halen of in een hotelkamer zit, ik kan mijn kantoor-pc met slechts een paar klikken uit de slaapstand halen.

  • Gemak: Door op afstand toegang te hebben tot belangrijke bestanden of software, ben ik altijd voorbereid, waar ik ook ben.

  • Efficiëntie: Het opstarten van mijn computer terwijl ik onderweg ben naar kantoor, geeft mij de hele dag een voorsprong.

  • Mobiliteit: Met Splashtop wordt mijn smartphone een krachtig portaal naar mijn desktop, zodat ik nooit buiten bereik ben van mijn kritische werktools.

De Wake-On-LAN (WOL)-functie van Splashtop heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop ik werk. Dankzij deze technologie kan ik mijn desktop eenvoudig op afstand inschakelen, zodat ik overal ter wereld toegang heb tot mijn werkomgeving.

Mijn routine met Splashtop: een dag uit mijn leven

Op een normale dag word ik soms wakker in een andere tijdzone, bereid ik me voor op een personeelsvergadering of zet ik een stand op op een evenement. Met Splashtop begin ik met het wekken van mijn computer vanaf mijn smartphone, wat niet ingewikkelder is dan het aanraken van een knop in de Splashtop-app. Deze onmiddellijke toegang tot mijn pc, met al mijn tools en bestanden binnen handbereik, is onmisbaar.

Klaar voor succes: hoe ik mijn computer op afstand inschakel

Aan de slag gaan met Splashtop was eenvoudig. Ik zorgde ervoor dat mijn pc Wake-On-LAN ondersteunde en installeerde de Splashtop Streamer erop. Op mijn mobiele apparaten heb ik de Splashtop Business-app geïnstalleerd. Met deze configuratie kan ik mijn computer op afstand inschakelen en veilig toegang krijgen tot mijn bureaublad vanaf mijn telefoon of tablet.

Het Splashtop-voordeel: veiligheid ontmoet gemak

Omdat u altijd onderweg bent, staat veiligheid voorop. Splashtop zorgt ervoor dat mijn verbinding gecodeerd en veilig is, waardoor ik met een gerust hart toegang heb tot gevoelige informatie op openbare netwerken. Bovendien betekent de toegang tot mijn desktop vanaf mijn smartphone dat ik, waar ik ook ben (of het nu een koffiebar, een luchthavenlounge of een beurs is), kan reageren op dringende verzoeken, in realtime documenten kan bewerken of problemen kan oplossen zonder dat ik een laptop nodig heb.

Conclusie: Omarm werken op afstand met vertrouwen

Voor collega-telewerkers die flexibiliteit en mobiliteit waarderen, biedt Splashtop een naadloze oplossing om overal toegang te krijgen tot uw werkomgeving. Het gaat niet alleen om het op afstand aanzetten van uw computer; het gaat erom uw smartphone te transformeren in een venster naar uw desktop, zodat u altijd verbonden en productief bent. Terwijl ik doorga met de uitdagingen van werken op afstand, blijft Splashtop een essentiële tool in mijn digitale gereedschapskoffer, waardoor ik mijn mobiele levensstijl kan omarmen zonder de efficiëntie van hoe ik werk in gevaar te brengen.

Door Splashtop in mijn dagelijkse routine te integreren, heb ik flexibiliteit in mijn werk ontgrendeld die gelijke tred houdt met mijn dynamische levensstijl. Splashtop zorgt ervoor dat mijn kantoor net zo mobiel is als ik. Voor degenen onder ons die gedijen in flexibiliteit en mobiliteit: dit is de toekomst van werken op afstand.


Verwante content

Shannon Atwell headshot
Shannon Atwell
Als Marketingdirecteur richt Shannon zich op het creëren van boeiende marketingcampagnes en het garanderen van een soepel traject voor al onze klanten tijdens hun Splashtop-ervaring. Shannon gebruikt Splashtop om naadloos op afstand te werken en samen te werken met haar team wanneer ze onderweg zijn. Buiten Splashtop houdt Shannon ervan om naar concerten te gaan en nieuwe plaatsen te ontdekken.
Gratis proefperiode

Gerelateerde inhoud

Leren en onderwijs op afstand

Online onderwijsuitdagingen oplossen met software voor toegang op afstand en documentbeveiliging

Meer informatie
Leren en onderwijs op afstand

Remote CTE Labs zijn een "Win Win" voor studenten en docenten

Op afstand werken

Hoe u externe werknemers kunt ondersteunen

Mededelingen

Splashtop committeert zich aan het channel om te voldoen aan de groeiende vraag naar veilige remote access en support-oplossingen

Bekijk alle blogs
Ontvang het laatste Splashtop-nieuws
AICPA SOC icon
  • Compliance
  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
Copyright ©2024 Splashtop Inc. Alle rechten voorbehouden. Alle getoonde prijzen zijn exclusief eventuele belastingen.