Doorgaan naar de hoofdinhoud
+31 (0) 20 888 5115Gratis proefperiode
Splashtops Review of the Week on how the software works seamlessly with Bluetooth keyboard
Klanten in de Schijnwerpers

Recensie van de week - "Fantastisch! Werkt naadloos met Bluetooth-toetsenbord."

1 minuten leestijd

Abonneren

NieuwsbriefRSS feed

Deel dit

5 sterren door audiomechanicaFantastisch!

Werkt naadloos met Bluetooth-toetsenbord.

Ik kan nu mijn iPad met Logitech toetsenbordhoes onderweg meenemen en met weinig ergernissen verbinding maken met mijn computer op het werk. Het komt zo dicht bij het gebruik van een desktopcomputer als je op een iPad kunt krijgen. Er is zelfs een "blanco scherm" functie die mensen op kantoor beschermt tegen het zien van wat je doet terwijl je op afstand verbonden bent. Juist vandaag moest ik wat tijdgevoelig werk doen dat alleen vanaf mijn kantoorcomputer gedaan kon worden, maar ik kon er niet bij... Splashtop schiet te hulp! Het werk werd net zo snel gedaan als wanneer ik er was geweest, en ik drukte rapporten enz. rechtstreeks af op de printer van mijn assistent. Fantastisch! Bedankt Splashtop! Vijf sterren!

Gratis proefperiode

Gerelateerde inhoud

Op afstand werken

Beste remote access-software voor kleine bedrijven

Meer informatie
Veiligheid

Hoe beschermt u uw organisatie tegen oplichting via remote access: 6 tips om veiligheidsrisico's te beperken

MSP

Top 5 dingen om te overwegen bij het kiezen van een Ondersteuning op Afstand Tool

Mededelingen

Splashtop Nieuws en updates mei 2019

Bekijk alle blogs
Ontvang het laatste Splashtop-nieuws
AICPA SOC icon
  • Compliance
  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
Copyright ©2024 Splashtop Inc. Alle rechten voorbehouden. Alle getoonde prijzen zijn exclusief eventuele belastingen.