Doorgaan naar de hoofdinhoud
Splashtop
+31 (0)20 888 5115Gratis proefperiode
Splashtops Review of the Week on how the software works seamlessly with Bluetooth keyboard
Klanten in de Schijnwerpers

Recensie van de week - "Dit is de beste Remote Desktop app voor iOS apparaten, hands down."

Door Splashtop Team
1 minuten leestijd
Bijgewerkt

Abonneren

NieuwsbriefRSS feed

Deel dit

5 sterren van Go Vols Go

Beste RDC-app op de markt

Dit is de beste Remote Desktop app voor iOS apparaten, hands down. Ik kan films kijken op mijn iPhone via mijn laptop, of alles doen waarvoor flash nodig is. Ik kan zelfs overal ter wereld toegang krijgen tot mijn computer, of die van mijn familie (om ze te repareren of te helpen met een probleem) met verbazingwekkende snelheid vergeleken met programma's die RDP gebruiken. Zou iedereen aanbevelen! Als je eenmaal gewend bent aan het gebruik van Splashtop, kun je niet meer zonder. Ik weet dat ik het niet kan!

Splashtop
Gratis proefperiode

Gerelateerde inhoud

Op afstand werken

Navigeren door toekomstige media en entertainment met Splashtop

Meer informatie
Vergelijkingen

TrustRadius Insights: Waarom Splashtop TeamViewer overtreft in gebruikersreviews

Leren en onderwijs op afstand

App voor scherm delen voor elk apparaat - Mirroring360

Op afstand werken

Remote Screen Sharing met Splashtop Remote Access-software

Bekijk alle blogs
Ontvang het laatste Splashtop-nieuws
  • Compliance
  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
Copyright ©2023 Splashtop Inc. Alle rechten voorbehouden. Alle getoonde prijzen zijn exclusief eventuele belastingen.