Doorgaan naar de hoofdinhoud
+31 (0) 20 888 5115Gratis proefperiode
Splashtops Review of the Week on how the software works seamlessly with Bluetooth keyboard
Klanten in de Schijnwerpers

Recensie van de week - "Dit is de beste Remote Desktop app voor iOS apparaten, hands down."

Door Splashtop Team
1 minuten leestijd

Abonneren

NieuwsbriefRSS feed

Deel dit

5 sterren van Go Vols Go

Beste RDC-app op de markt

Dit is de beste Remote Desktop app voor iOS apparaten, hands down. Ik kan films kijken op mijn iPhone via mijn laptop, of alles doen waarvoor flash nodig is. Ik kan zelfs overal ter wereld toegang krijgen tot mijn computer, of die van mijn familie (om ze te repareren of te helpen met een probleem) met verbazingwekkende snelheid vergeleken met programma's die RDP gebruiken. Zou iedereen aanbevelen! Als je eenmaal gewend bent aan het gebruik van Splashtop, kun je niet meer zonder. Ik weet dat ik het niet kan!

Gratis proefperiode

Gerelateerde inhoud

IT & Help Desk ondersteuning op afstand

Toegang op afstand zonder toezicht: benut je efficiëntie

Meer informatie
MSP

Wat is bewaking en beheer op afstand?

Op afstand werken

Een revolutie in cloud CAD/BIM met Splashtop en Designair

Inzichten voor externe toegang

Hoe herstart je een Remote Desktop

Bekijk alle blogs
Ontvang het laatste Splashtop-nieuws
AICPA SOC icon
  • Compliance
  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
Copyright ©2024 Splashtop Inc. Alle rechten voorbehouden. Alle getoonde prijzen zijn exclusief eventuele belastingen.